Fotowedstrijd gewonnen - Edwin Mooijaart Photography

Begin dit jaar heb ik meerdere foto’s ingezonden bij www.fotowedstrijd.eu. Dit is landelijke fotowedstrijd waar vele mooie prijzen te winnen zijn. Het voordeel van deze wedstrijd is dat een eigen jury de foto’s gaat beoordelen en je dus niet via Facebook hoeft te ‘schooien’ om likes voor jouw foto. Dus iedereen heeft een eerlijke kans.

Bij het inzenden van de foto’s moet je opgeven in welke categorie je foto geplaatst moet worden. Ik heb de meeste foto’s ingezonden in de categorie Landschap.

Eind maart werd de voorselectie van de foto’s bekend gemaakt en hier stonden al vier foto’s van mij tussen. Deze voorselectie werd laten door meerdere juryleden bekeken en per categorie werden meerdere prijzen uitgereikt.

Half april kreeg ik het bericht dat ik de eerste prijs had gewonnen in de categorie Landschap. Dit is ook meteen de categorie met de meeste inzendingen en dus met grote concurrentie.

Met de eerste prijs had ik de volgende prijzen gewonnen:

– Tokina+AT-X+14-20mm f/2.0 lens t.w.v. 1099 Euro

– Hoya beschermingsfilter t.w.v. 98 Euro

– Profotonet.nl Cadeaubon t.w.v. 250 Euro

– En een afdruk van de winnende foto in groot formaat op aluminium dibond t.w.v. 250 Euro


Op 21 mei kon ik de prijzen ophalen bij de Fotofair. De Fotofair was ook meteen een mooie beurs waar je veel spullen met een leuke korting kon kopen.


De winnende foto

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In