Fotoworkshop in het Speulderbos – Najaar 2019 - Edwin Mooijaart Photography

Na het succes van de vorige workshops, gaan Martin Podt en Edwin Mooijaart dit najaar weer nieuwe workshops organiseren in het Speulderbos. Het Speulderbos behoord tot een van de mooiste bossen van Nederland. Het Bos van de ‘Dansende bomen’ is prachtig in de herfst met oude lanen van zowel loofbomen als naaldbomen en sfeervolle bossen.

Tijdens de workshop richten we ons op bosfotografie en maken we een wandeling door het Speulderbos. We beginnen met het fotograferen van een karakteristieke laan. We vervolgen daarna onze wandeling naar o.a. een beukenbos met de ‘Dansende bomen’. Tijdens de wandeling zal er uitleg gegeven worden over camera-instellingen en compositie.

We zijn vaak in het Speulderbos geweest en kennen de mooiste plekjes in het bos. Tijdens de workshop zullen we laten zien hoe je deze zo goed mogelijk vastlegt.


Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Met twee cursusleiders en een kleine groep is er mogelijkheid voor uitleg en hulp, aangepast aan jouw niveau.


Wanneer?

Zaterdag 14 september 2019 – Volgeboekt

Zaterdag 5 oktober 2019 – Volgeboekt

Zondag 3 november 2019 – Volgeboekt

Zaterdag 9 november 2019– enkele plekken beschikbaar


Je kan je ook nog aanmelden voor de reservelijst.


Wat moet je meenemen?

- Camera met verschillende lenzen (t/m 200 mm)

- Statief

- Kleding die vies mag worden en goede schoenen

- Pen en papier voor het maken van notities


Programma (indicatief)

07:30 uur                Koffie/thee

07:30 uur                 Verzamelen/begin van de workshop

07:30 – 11:30 uur  Workshop in het Speulderbos

11:30 uur                  Einde


Naslagwerk

Na afloop van de workshop krijg je toegang tot een pagina waar je o.a. presentaties, RAW-bestanden en PSD-bestanden kunt downloaden. In deze presentaties staat beschreven hoe wij de RAW-bestanden hebben bewerkt en kun je nog eens rustig nalezen wat er tijdens de workshop is behandeld.


Kosten

De kosten voor deze workshop inclusief koffie en downloadbaar materiaal: 95 euro.

Mensen die al eerder hebben deelgenomen aan een groepsworkshop van ons betalen 75 euro.


Reserveren

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang met reserveren. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar bosfotografieworkshop@gmail.com. Een aanbetaling van 30 euro is nodig voor een definitieve reservering.


Vragen

Hebt je vragen, stuur dan een e-mail naar bosfotografieworkshop@gmail.com of neem direct met Martin of Edwin contact op.

Foto’s gemaakt in het Speulderbos

Powered by SmugMug Log In